logo
Web tasarım, yazılım, kurumsal kimlik, mobil uygulama, e-ticaret yazılımlarını geliştiren ekibimizle siz değerli müşterilerimize dijital çözümler sunarız.

Web Tasarım - Yazılım

Arama Motoru Optimizasyonu

Sosyal Medya Yönetimi

E-Ticaret

Özel Yazılım Geliştirme

Bize Ulaşın
FİKİRLER BEYİNLERDE, MARKALAR RELAX'LA BÜYÜR

0216 504 24 00

info@relaxajans.com

Freeland Plaza Kat:3 Daire:20 Maltepe

0216 504 24 00

Freeland Plaza K:3 D:20 Maltepe

Top

E-Ticaret Siteniz Üzerinden Ürün Kargolama Hakkında

E-Ticaret Siteniz Üzerinden Ürün Kargolama Hakkında

Merhabalar bu günkü makalemizde size biraz e-ticaret siteleri ve kargolama essnasında yapılan hatalar hakkında bilgilendirme sağlayacağız relaxajans ekibi olarak umarız faydalı olur.

E-Ticaret siteniz var ürün satışı yapıyorsunuz siparişiniz geldi ürünlerinizi kargolayacaksınız ürününüze güveniniz tam fakat kargolamanız paketlemeniz kötü ise birde kargo ücretiniz yüksek ise üstelik kargo hizmetiniz kötü ise o müşteriyi unutun artık.Müşteri artık bu siteden size ikinci şansı vermeyecektir.Hele birde ürünü geç gönderdiyseniz

en kötü hatalardan biride bu Mutlaka söz verilen tarihte ürün gönderilmelidir.Ürünün kargo fiyatı ya ürüne dahil edilmelidir yada açık ve net bir şekilde kargo bedeli ne kadar olduğu müşteri tarafından bilinmelidir.

Bunları yapamadığınız takdirde müşterinin sitenizden alışveriş yapma olasılığı okadar düşer.

mutlaka müşteriye karşı şeffaf olunmalı iyi bir yerlere gelmek isterseniz takdir siz değerli takipçilerimizin esen kalın.

No Comments

Post a Comment

WhatsApp Whatsapp'dan Bize Yazın