logo
Web tasarım, yazılım, kurumsal kimlik, mobil uygulama, e-ticaret yazılımlarını geliştiren ekibimizle siz değerli müşterilerimize dijital çözümler sunarız.

Web Tasarım - Yazılım

Arama Motoru Optimizasyonu

Sosyal Medya Yönetimi

E-Ticaret

Özel Yazılım Geliştirme

Bize Ulaşın
FİKİRLER BEYİNLERDE, MARKALAR RELAX'LA BÜYÜR

0216 504 24 00

info@relaxajans.com

Freeland Plaza Kat:3 Daire:20 Maltepe

0216 504 24 00

Freeland Plaza K:3 D:20 Maltepe

Top

Web Sitesi Tasarlarken Yapılan Hatalar

Web Sitesi Tasarlarken Yapılan Hatalar

Merhabalar bu günkü makalemizde relaxajans ekibi olark  web sitesi yapılırken yapılan bazı hatalara dokunacaz.Web sitenizi kendinizmi yada profesyonel bir ajansdan destek almakmı istersiniz hazırsanız başlayalım.

Öncelikle bir çok firma,şirket bir web ajansı yerine kendi web sitelerini kendileri tasarlamaya çalışıyor.

Biz buna kendin pişir kendin ye diyoruz kısacası. Böyle bir yola başvurmalarının başlıca sebebi tabiki maliyetleri düşürmek aslında bunun yanında kendi pazarlama stratejilerini belirlemek.

Şirketlerin bir çoğu bu hatayı yapmaya devam ederken farkında olmadıkları yenilikçi ruhtan uzaklaşmalarına olanak sağlamakta. Bunun yanında creatif,innovasyon,arge gibi fikirlerden mahrum kaldıkları gibi gelecekte’de şirketlerinin

Önünü tıkadığı gibi  yanlış yapılan hatalar yüzünden şirketlerin itibarını zedelemekten ve bunun neticesinde kotü sonuçlar doğurur.

Şirketlerin oluşturacağı profesyonel bir web sitesi markalaşmaya giden adımlar olarak nitelendiriyoruz.

Amatörce yapılan bir web sitesi bir şirketin sürekli olarak hem müşteri kaybına yol açmakta hemde kötü bir itibar izlenimi oluşturmakta.Bundan sonrası seçim siz şirket yöneticilerinin.

No Comments

Post a Comment

WhatsApp Whatsapp'dan Bize Yazın